Formatii Nunta Bucuresti / Claudia Pavel (Cream)

Claudia Pavel (Cream)

La sfârșitul anului 2008, lanseaza piesa "Candy" care prinde foarte bine la public și urcă pe primul loc in topuri. Piesa face parte de pe albumul "Wrong Girl For That", un material realizat și masterizat exclusiv în Suedia, Germania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Artista a lucrat cu echipa care a masterizat și albumele trupei ABBA.

Cel de-al doilea single "Just A Little Bit" este surpriza albumului pentru ca pe ea cantă și celebrul artist Fatman Scoop. Lansarea oficială a albumului a avut loc pe 06 august în Discoteca Tineretului din Costinești, Constanța. Următorul single, "Don't Miss Missing You", a aparut în toamna anului 2009.

În vara anului 2011, Claudia a câștigat un rol principal in filmul de acțiune, "Terapia pentru crimă" în care ea a jucat un ucigaș profesionist. A cântat și pentru soundtrack-ul filmului. Filmul a avut previzualizarea pe 24 noiembrie 2013 la Festivalul de Film Psihanalitic în București la Cinema Studio, în care este versiunea românească a Festivalului European de Film Psihanalitic de la Londra prezidat de regizorul celebru italian Bernardo Bertolucci.

Filmul a avut premiera pe 29 septembrie, la Bucuresti, la Cinema Studio și este încă vizualizat în prezent în toate cinematografele din România și vor fi distribuite în peste 70 de țări. Formala Claudiei include o diplomă în Teatru și Cinematografie și o diplomă de master în TV Productie de la Universitatea Hyperion. Ea este fluent în engleză și română, are cunoștințe de bază de spaniolă și franceză. Ea locuiește în prezent atât în Los Angeles și București, unde ea își termina al saselea album de lucru cu producții Keybeats și urmează o carieră în actorie.

Claudia Cream a lansat până în prezent 5 albume pe plan solo și un album în grupul "Candy". Cel mai de succes este ultimul album "Wrong Girl For That" datorită originalității sale și sound-ului nou abordat. Albumul este unul dintre cele mai profesioniste materiale realizate de vreun artist român si totodată lansat în peste 10 țări europene, lucru nemaireușit de vreun alt artist de origine română. Pe acesta și-a pus amprenta chiar și "Ryan Tedder", solistul trupei britanice OneRepublic, care a mai compus și pentru Beyoncé, Jordin Sparks sau Leona Lewis.