Formatii Nunta Bucuresti / Colors In Stereo

Colors In Stereo

Cel putin o data pe saptamana aflam tot felul de informatii de la oamenii de stiinta. Ei bine, recent s-a nascut teoria ce sustine ca anumite culori genereaza sunete. Ca si cum ai vedea rosu si ai incepe sa auzi o piesa. Mai mult, sunetul perceput este stereo.

Oamenii de stiinta care se ocupa cu punerea in practica a acestei teorii au denumit proiectul “Colors in Stereo”. Acesta este rezultatul alaturarii a cinci muzicieni experimentati ┼či talentati, care impart aceeasi pasiune si buna dispozitie pe scena.

Proiectul dezvaluie o abordare proaspata si inedita, menita sa transforme orice petrecere privata, de firma, corporate, team-building, nunti, zile aniversare, botezuri intr-o simfonie de culori si vibratii, cu un repertoriu care variaza de la piese disco, pop, dance, indie, r&b, pop-rock, cu mare trecere la publicul larg.

De asemenea te poate interesa si:

Top propuneri melodii pentru dansul mirilor. UPDATE 2019 - 2020! CEA MAI VIZIONATA POSTARE!!!

OFERTA PRET! Fum Greu Dansul Mirilor (gheata carbonica - recomandata si pentru pahare)

Proiectul sustine un program de coveruri bine alese, intr-un stil aparte si original, potrivit de minune pentru petrecerile cu invitati pregatiti sa danseze toata noaptea. Cu piese precum THIS LOVE / HEY SOUL SISTER / BILLIONAIRE / I’M YOURS / PRICE TAG / THRILLER / SEX ON FIRE / GRENADE / MERCY / ROLLING IN THE DEEP si multe altele, audienta va intra garantat in starea colorata de bine pe care doresti sa o ai la petrecere! Nu ezitata sa te lasi atras intr-un univers colorat de energia muzicii noastre, gusta cu încredere din deliciul auditiv oferit de Colors In Stereo!

PREZENTARE VIDEO:

DJ NUNTA - MC NUNTA


PREZENTARE VIDEO:

FORMATIE NUNTA - TRUPA COVER


PREZENTARE VIDEO:

ORCHESTRA ANDREI NICULESCU - NUNTA 2019 (SHOW DJ MC feat. PERCUTIE & SAX)