Corina

Corina s-a nascut pe 26 ianuarie 1980 in Satu Mare, Romania si este o cantareata foarte cunoscuta.

Cariera:

In copilarie si-a dorit sa devina actrita de teatru, dar din cauza ca mama sa s-a opus, s-a orientat catre muzica, fiind ajutata de taltal ei. A absolvit doua facultati ASE-ul si Facultatea de Drept din Bucuresti. Debutul muzical si l-a facut in 2004 cu albumul “Noi doi”. Piesa care da titlul albumului a ajuns pe locul 4 in Romanian top 100. La debutul sau a facut furori cu imaginea de fata putin inabordabila, putin timida dar in acelasi timp hotarata sa cucereasca. A urmat cursuri de cato cu profesoara Crina Mardare.

Cel de-al doilea album din cariera l-a lansat in 2005, “Imi place tot”, care ne-a prezentat o alta fata a Corinei. Pe acest album a avut doua single-uri, unul de top 10 si unul de top 5. A urmat cel de-al treilea album al cantaretei “Face off”, a reprezentat o chimbare importanta in stilul artistei, si a promovat doua piese de pe album “Quieres una aventura” si “Overdrive”.

A urmat apoi “Gimme Your Love” in 2008, care a fost produs si inregistrat integral in Germanria, sub supravegherea lui Toni Cottura, producatorul Fun Fuctory.In 2009 a lansat videoclipul piesei “One two three”.

De ce este faimoasa Corina?

Corina este o cunoscuta cantareata din Romania, care a debutat in 2004, iar de atunci a fost mereu in atentia presei, datorita muzicii sale, fiind una dintre cele mai cautate cantarete. S-a facut remarcata atat in tara cat si in strainatate, muzica ei fiind foarte ascultata, lansand multe piese care au devenit hit-uri in scurt timp.

A reusit sa urce in topuri foarte repede, datorita talentului sau.

De ce ne place Corina?

Corina a cucerit publicul cu talentul sau, dar si cu stilul sau nonconformist, reusind mereu sa surprinda placut cu schimbarile sale. Este una dintre cele mai iubite si apreciate artiste din show-bizz-ul romanesc, care a stiut mereu cum sa se faca remarcata. In cariera sa a reusit sa aiba multi fani, care o sustin mereu si ii asculta muzica.