Formatii Nunta Bucuresti / Dorian Popa

Dorian Popa

Dorian Popa este un cântăreţ (La-La Band), actor din România, devenit celebru pentru rolul lui Andrei Anghel din serialul “Pariu cu viata” de la ProTV.

Despre Dorian Popa Dorian este sex simbol-ul trupei La-La Band şi este îndrăgostit până peste cap de muzică.

A demonstrat de mic că are aptitudini artistice urmând clasele I-IV la secţia Arte, dar 10 ani mai târziu şi-a schimbat opţiunea şi a ajuns să lucreze într-o bancă.

Acesta este student la ASE în anul III, specializarea contabilitate şi crede că cel mai tare job este cel de broker pe Wall Street.

De asemenea te poate interesa si:

Top propuneri melodii pentru dansul mirilor. UPDATE 2019 - 2020! CEA MAI VIZIONATA POSTARE!!!

OFERTA PRET! Fum Greu Dansul Mirilor (gheata carbonica - recomandata si pentru pahare)

Până ajunge însă la New York, Dorian Popa este decis să cucerească, alături de colegii săi de trupă, România şi apoi Europa. Dragostea pentru muzică vine din copilărie când ascultă, acasă, muzica pe care i-o canta mama lui. Din dragoste pentru sound şi beat-uri pop rock, Dorian Popa s-a alăturat membrilor “La-La Band” într-un proiect muzical inedit pentru România.

Atent la aspectul său fizic, Dorian petrece ore bune în sala de fitness, are tatuate pe spate două cuvinte ce semnifică puterea şi credinţa şi îi place să cânte în baie. Dorian Popa este o fire foarte spontană şi dezinvoltă care încearcă mereu să transform orice întâmplare în ceva constructiv. Mare fan al lui Ne-Yo sau Usher, Dorian spune că are noroc de o moştenire genetică bună.

Alături de ceilalţi 18 colegi ai săi Dorian vrea să transforme “La-La Band “într-un fenomen naţional iar “Stage of Joy”, primul single al trupei să devină un hit. Dorian Popa va putea fi urmărit la TV începând cu luna februarie 2012 în sezonul al doilea al serialului muzical “Pariu cu viata”.

PREZENTARE VIDEO:

DJ NUNTA - MC NUNTA


PREZENTARE VIDEO:

FORMATIE NUNTA - TRUPA COVER


PREZENTARE VIDEO:

ORCHESTRA ANDREI NICULESCU - NUNTA 2019 (SHOW DJ MC feat. PERCUTIE & SAX)