Ela Rose

Ela Rose, pe numele din buletin Manuela Chereji, este o cantareata de muzica dance, nascuta pe data de 4 ianuarie 1990, in Stei, judetul Bihor. Ela a fost pasionata de muzica inca din copilarie.

"Cariera" sa a inceput la corul scolii, iar apoi au urmat diverse serbari, petreceri, festivaluri si concursuri de muzica. In 2008, viata Manuelei avea sa se schimbe radical.

In timp ce canta la Zilele orasului Stei, Manuela a fost auzita de producatorul David Deejay. Acesta a simtit imediat ca are potential si i-a propus sa vina la studioul sau pentru a inregistra o piesa.

Tot David Deejay a fost cel mare i-a dat numele de scena "Ela Rose". Cantareata a debutat in martie 2009, la 18 ani, cu singleu-ul 'I Can Feel'. Dupa absolvirea Colegiului National "Avram Iancu" din Stei, Ela Rose s-a mutat la Bucuresti, pentru a fi mai aproape de centrul industriei muzicale. Acum studiaza jurnalismul la o facultate particulara si continua, in paralel, cariera de cantareata.

Piesa 'I Can Feel' a devenit hit in scurt timp, fiind difuzata in heavy rotation la toate posturile de radio. 'I Can Feel' a devenit 'Piesa anului 2009' la postul Vibe FM. Videoclipul piesei a fost filmat in Bulgaria si a fost regizat de Dragos Buliga. Pe plan international, 'I Can Feel' s-a auzit si la posturile de radio din cateva tari europene, ba chiar a fost inclus in playlist-ul Ministry Of Sound.

La sfarsitul anului 2010, Ela Rose a lansat cel de-al doilea single din cariera, 'No You No Love'. Piesa a fost realizata in colaborare cu Gino Manzotti (DJ Project) si Adi Colceru (David Deejay).

In primavara lui 2011, Ela Rose a lansat cel de-al treilea single oficial, 'Lovely Words'. Piesa a fost foarte iubita in afara Romaniei, in special in Grecia, Bulgaria, Serbia, tari in care a ocupatlocuri fruntase in topurile de specialitate.

In Grecia, Ela Rose si `Lovely words` au fost timp de patru saptamani consecutive no.1 in Top 30 la Heat Radio, unul dintre cele mai ascultate posturi grecesti. Videoclipul a fost filmat in vara, la malul Marii Negre.