Formatii Nunta Bucuresti / Emanuel Mirea Band

Emanuel Mirea Band

Dupa trei ani de cariera si multe piese minunate cu trupa Stigma, Emanuel si-a inceput cariera solo in 2002, cariera care continua si in prezent. Revine in tara dupa doi ani si alege sa-si intemeieze o trupa, care ii poarta si numele: Emanuel Mirea Band.

Pe 30 aprilie 2011 au fost primiti in familia True Club unde vor canta in fiecare luna. Emanuel Mirea Band este o trupa fresh cu muzicieni excelenti ce o sa va incante cu coveruri clasice si cele mai bune din anii 2000. Au un repertoriu de peste 100 de melodii si sunt in cautare de mai multe.

Timp de aproape 1 an, Emanuel Mirea Band a cantat istoria True Club. Creativitatea lor, energia si buna-dispozitie ne fac sa calcam pe razele soarelui in pasi de dans! Emanuel Mirea Band nu este doar o trupa de cover-uri. Baietii lucreaza la primul lor album si promit multe lucruri frumoase pentru anul 2014. "...aici suntem ca acasa.

Publicul ne este prieten si trebuie sa se simta bine!" (Emanuel Mirea) Emanuel Mirea Band Emanuel Mirea Emanuel este o balanta optimista, nascut pe 18 octombrie 1977 in Satu Mare. A studiat Liceul Teoretic "Doamna Stanca" profil Limbi Straine, a continuat in cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, unde in 2002 e licentiat in Sociologie si Antropologie.

Este autodidact in domeniul muzicii, canta la pian si chitara, compunand muzica si scriind versuri de la 15 ani. Din 1995 si pana in prezent, a format trupa The Jesters alaturi de Razvan Crivaci cu care castiga doi ani la rand toate festivalurile rock din tara.

A urmat trupa Stigma impreuna cu Cornel Sorian, unde a activat mai bine de 4 ani ca vocalist, compozitor si textier iar din 2002 a luat-o de la capat ca artist solo sub numele sau, Emanuel.

Urmatorii ani a lansat doua albume solo care au prins foarte bine la public, dupa care a plecat din tara pentru alte studii: Recording, Post Production & Sound Design - la Columbia Academy Vancouver. In prezent a format trupa care ii poarta numele: Emanuel Mirea Band si din luna mai 2011 a acceptat cu drag sa devina membru rezident al familiei True Club.