Formatii Nunta Bucuresti / Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu, interpreta de muzica populara si m-am nascut în Pitesti, pe 20 noiembrie 1978. A absolvit “Scoala populara de arte cu media 10 si are o familie fericita, fiind mama a doi copii: -Andrei - de 12 ani( practica tenis si inot) - Erika - de 3 ani ( rasfatata tuturor) A urcat prima data pe scena in fata unui public si acompaniata de o orchestra pe cand eram copil, aducandu-si aminte bine prin clasa a 6 a in cadrul spectacolelor organizate la scoala populara de Arta din Pitesti.

Au urmat festivalurile unde a avut parte de bucuria castigarii premiilor dar si de lacrimi atunci cand nu reusea sa intre in randul laureatilor. A invatat multe din aceste festivaluri, cum sa isi stapaneasca emotiile, cum sa poarte cu grija si respect portul popular si cum sa se prezinte in fata oamenilor.

De asemenea te poate interesa si:

Top propuneri melodii pentru dansul mirilor. UPDATE 2019 - 2020! CEA MAI VIZIONATA POSTARE!!!

OFERTA PRET! Fum Greu Dansul Mirilor (gheata carbonica - recomandata si pentru pahare)

"Am intalnit artisti mari in spectacole si am invatat de la dansuri lucruri care mi-au fost folositoare in cariera dar si in viata personala. NU am avut modele pe care sa isi imi doreasc sa le copiez... In muzica trebuie sa fi original , sa nu copiezi pe nimeni pt ca atunci nu vei avea parte de propria ta personalitate si vei fi mereu in umbra modelului. O COPIE NICIODATA NU ATINGE ORIGINALUL ! Eu mi-am dorit ca in momentul in care publicul ma asculta cantand sa ma recunoasca dupa timbrul vocal si dupa modul de interpretare. Am avut in schimb si am interpreti preferati pe care ii ascult cu mare placere, carora le cand cantecele la petreceri si ii admir pentru ceea ce sunt. Am avut momente de cumpana in cariera mea dar sunt o luptatoare si atunci cand imi doresc ceva trec peste orice sa-mi realizez visul."

PREZENTARE VIDEO:

DJ NUNTA - MC NUNTA


PREZENTARE VIDEO:

FORMATIE NUNTA - TRUPA COVER


PREZENTARE VIDEO:

ORCHESTRA ANDREI NICULESCU - NUNTA 2019 (SHOW DJ MC feat. PERCUTIE & SAX)