F. Charm

F.Charm si-a început cariera muzicala abordând stilul rap, iar în anul 2010 si-a demonstrat complexitatea artistica, trecând la stilul muzical dance. Lansarea noului stil a debutat cu succes, prin intermediul single-urilor "Asesina" si "EYO", care au urcat cu usurinta în topurile radiourilor si au fost promovate si în cluburi.

Ascensiunea sa muzicala nu s-a oprit aici, F.Charm remarcându-se ca fiind un producator prolific. Colaborarile sale cu numerosi artisti s-au transpus în producerea unor hituri precum "Boro Na Sou Po" si "Find Me (ale, ale)" pentru artista Alessia, "Dale", "Wuella Wuella" si "Africana" pentru binecunoscuta Delia, "Why", "Copacabana", "Take my breath away" pentru Xonia, "African Sun" pentru artistul consacrat Red Clover, Sonny Flame, "Cherry Lips" si "I came to collect ya" interpretate de Diedra, "Find me" pentru Lora si nu în ultimul rând, single-ul "Rollin'" al lui Miss Mary. Colaborarea din 2011 cu Emil Lassaria a fost una fructuoasa, ducând la productia a 10 single-uri.

Combinatia dintre compozitia lui F.Charm si muzica lui Emil Lassaria s-a bucurat de o popularitate ridicata în cadrul ascultatorilor. Prima piesa lansata, "9MM", a avut succes atât pe piata locala a muzicii, plasându-se în topurile radiourilor românesti, cât si pe piata internationala, dovada fiind clasarea sa pe locul 2 în Serbia, la TDI Radio. A urmat lansarea celui de-al doilea single, "Guantanamera", plasat de aceasta data pe locul 1 al aceluiasi radio din Serbia timp de 2 saptamâni, dar si în Top 10 al radiourilor din Albania, Italia si România. La începutul anului 2012, artistul a pus accentul pe diversitatea sa artistica, colaborând cu o voce feminina pentru single-ul "Alma del Alma". Împreuna cu Xonia, a abordat stilul dance într-o maniera unica, reusind sa creeze o melodie care sa rezoneze cu sensibilitatea ascultatorilor cheie. În acelasi an, F.Charm a fructificat colaborarea sa cu DJ Frankie prin crearea hit-ului "Leonardo" si prin productia single-ului "Broken Wings", versurile fiind scrise de Xonia.

În toamna anului 2012, a urmat colaborarea cu artista consacrata, Delia. Piesa "Aproape de tine", creata în studioul HypeOnProduction, a reprezentat o abordare inedita a inimilor ascultatorilor. F.Charm a profitat de succesul muzicii sale, astfel ca în 2013 au fost lansate single-urile "Roz sau Gri", la care a colaborat cu Misha Twain si Deepcentral, "Nici macar 1 milion" - al carui mesaj a avut drept public tinta ascultatorii tineri de muzica dar si hit-ul „Departe de tine” al carui videoclip a inregistrat peste 5 milioane de accesari pe YouTube.

La inceputul anului 2014 F.Charm a lansat alaturi de Ligia single-ul „30 de grade”, piesa devenind in scurt timp un hit national fiind prezenta pe toate posturile radio si TV, in mediul online depasind peste 8 milioane de vizualizari.