Formatii Nunta Bucuresti / Gipsy Casual

Gipsy Casual

Trupa Gipsy Casual se naste la sfarsitul anului 2010 si formula: Gya (solist vocal), Gadjo Dilo (solist vocal) Mihaita Manu (clarinet), Nikolas (percutie) si George (acordeon).

Gipsy Casual este proiectul lui Mihaita Manu – muzician, manager si membru al trupei – care aduce in prim plan o intreaga cultura muzicala, facand-o accesibila tuturor. Compozitiile marca Gipsy Casual sunt 100% creatii proprii, avand la baza acorduri specifice stilului gipsy-balcanic impletite cu beat-urile actuale.

In iulie 2011 trupa intra in portofoliul casei de discuri CAT Music si lanseaza piesa de debut “Balans Prala” a carui videoclip aduna sute de mii de vizualizari pe Youtube inca din primele saptamani de la lansare. Un moment important din cariera Gipsy Casual l-a reprezentat deschiderea editiei din 2011 a Premiilor Muzicale Romanesti de la Brasov cu beat-uri gipsy-balcanice, un spectacol coregrafic inedit, instrumente si voci live care au castigat simpatia publicului In mai putin de un an, unicitatea stilului lor muzical, uneori controversat, insa de departe unul foarte original i-a adus in vizorul publicului roman.

Fresh si sunt autentica, trupa pastreaza traditionalul ritm tiganesc insa il aduce la zi cu tonurile electronice si beat-urile electrizante de club, lucru dovedit si de cel de-al doilea single din cariera: Shukar Sex: