Formatii Nunta Bucuresti / Hot Play (Cover Band)

Hot Play (Cover Band)

Iulia Dumitrache & Hot Play (Cover Band)

Trupa Hotplay a luat fiinta in anul 2010 performand aproape un an de zile dupa care trupa a intrat intr-o pauza, membrii implicandu-se in alte proiecte. Ideea show-ului in principal este una de dinamic cocktail covers imbinand old school-ul cu muzica moderna dar si colajele de muzica populara cantate intr-o maniera proprie, care face orice audienta sa danseze pana la epuizare .

Trupa imbina muzica de relaxare astfel incat publicul se lasa purtat de un show complet al unor tineri muzicieni care pe langa profesionalism aduc si o prezenta scenica aparte , cuvintele care primeaza in sanul trupei fiind “dynamic sweetness”.

Pe langa show-ul de cover-uri, trupa Hotplay, s-a concentrat pe tribute-ul adus artistei Rihanna, fiind un show unic in Romania, denumit “Good girl gone bad show”.

Trupa HotPlay are in playlist peste 100 de hit-uri nationale precum “Pleaca” (Vunk), “Trandafir de la Moldova” (Loredana), “Zaraza” etc. dar si internationale ” Proud Mary” (Tina Turner) , “This love” (Maroon 5), “Stay” (Rihanna) etc, combinate cu prezenta scenica, sexy si provocatoare a Iuliei, dansatorii, luminile transforma show-ul intr-unul memorabil.

  • Hot Play (Cover Band)
  • Hot Play (Cover Band)
  • Hot Play (Cover Band)
  • Hot Play (Cover Band)
  • Hot Play (Cover Band)