Formatii Nunta Bucuresti / Ionut Dolanescu

Ionut Dolanescu

Ionut Dolanescu, indragit interpret de muzica populara, s-a nascut pe 26 februarie 1972 la Bucuresti. Ionut este fiul regretatului Ion Dolanescu si al Mariei Ciobanu.

Ionut Dolanescu mai are un frate, pe nume Dragos, rodul relatiei pe care Ion Dolanescu a avut-o cu o femeie din Costa Rica. De mic lui Ionut Dolanescu i-a placut sa cante, iar la varsta de 9 ani a urcat pentru prima data pe scena. Evident, publicul l-a indragit imediat.

In 1996, Ionut Dolanescu a absolvit Conservatorul din Bucuresti, sectia Teologie muzicala, specializarea Muzica bizantina.

De asemenea te poate interesa si:

Top propuneri melodii pentru dansul mirilor. UPDATE 2019 - 2020! CEA MAI VIZIONATA POSTARE!!!

OFERTA PRET! Fum Greu Dansul Mirilor (gheata carbonica - recomandata si pentru pahare)

Intre 2001-2003, Ionut Dolanescu a studiat la Paris, la Conservatorul Serghei Rachmaninov. Atunci cand nu canta muzica populara, lui Ionut ii place sa cante muzica bizantina, dar ii place de asemenea si cantatul la nai.

In primavara lui 2008, Ionut Dolanescu s-a casatorit cu Doinita, cea care i-a daruit doi copii: pe Vlad Ionut (nascut octombrie 2008) si pe Ioana Maria (nascuta mai 2010).

Printre albumele lansate de Ionut Dolanescu amintim: `Cu lautarii dupa mine`, `Dor de tara` si `As vrea, tata, sa-ntelegi`.

PREZENTARE VIDEO:

DJ NUNTA - MC NUNTA


PREZENTARE VIDEO:

FORMATIE NUNTA - TRUPA COVER


PREZENTARE VIDEO:

ORCHESTRA ANDREI NICULESCU - NUNTA 2019 (SHOW DJ MC feat. PERCUTIE & SAX)