Jazzy Jo

Jazzy Jo a început sa cânte de la cinci ani, iar debutul artistic pe scena mare a muzicii l-a facut în cel de-al doilea sezon al emisiunii scoala Vedetelor. Primii pasi în muzica i-au fost ghidati de mama sa, profesoara de pian. A participat la mai multe emisiuni pentru copii, obtinând la vârsta de 5 ani locul I la emisiunea - concurs "Ba da, Ba nu”, iar la 6 ani se impune la “Tip Top Minitop”.

Pasiunea pentru muzica a continuat si în adolescenta, astfel ca la 16 si la 17 ani participa la "Ploaia de stele”, unde le imita perfect pe Jennifer Lopez si Alicia Keys. Participarile la scoala Vedetelor si Megastar În 2005, Jo se înscrie la preselectiile pentru „scoala Vedetelor”, editia a 2-a. Aici se dezvolta din punct de vedere muzical si nu numai, alaturi de Titus Munteanu, Marius Teicu, Alexandra Cepraga si multi alti oameni de televiziune. În cadrul „scolii vedetelor” îl cunoaste pe Serban Cazan, cel ce avea sa o aduca, câtiva ani mai târziu, la HaHaHa Production. În anul 2005 participa alaturi de echipa „Scoala Vedetelor” la festivalurile Mamaia si Callatis. Anul 2006 marcheaza prima participare la selectia nationala pentu Eurovision, unde artista se prezinta cu o piesa proprie, scrisa în colaborare cu Mihai Ogasanu - „United Heavens”.

A doua participare la Eurovision are loc în 2012. De data aceasta se înscrie în concurs împreuna cu Laura Rosca si Raluka, colegele din formatia Pepper Girls si cu Catalin Josan, primul câstigator Megastar.

În anul 2006 începe colaborarea cu vocal-coach-ul Crina Mardare la scoala de muzica a acesteia si intra în componenta orchestrei acompaniatoare a show-ului-concurs Megastar , unde activeaza ca backing-vocals timp de 2 sezoane. În anul 2008 participa în calitate de concurenta la ultima editie a show-lui Megastar , unde face echipa cu Laura Rosca si Raluka si ajunge pâna în finala.

Tot în anul 2008 intra în trupa Jukebox , unde cânta pâna în anul 2012. Colaborarea cu HaHaHa Production

În anul 2011, sub îndrumarea lui Serban Cazan, începe colaborarea cu HaHaHa Production. Aici debuteaza o noua etapa din viata ei ca artist si celebreaza acest lucru printr-un nou nume de scena: Jazzy Jo. Smiley a fost cel care a venit cu propunerea numelui. În acelasi an, Jazzy Jo colaboreaza alaturi de Cabron si Pacha Man la piesa „Arata-le la toti.”

În aprilie 2013 lanseaza piesa „Mi-ai intrat în cap” feat. Dorian, primul ei single marca HaHaHa Production si primul videoclip urcat pe platforma YouTube.ro .

Videoclipul piesei a strâns aproape trei milioane de vizualizari pe YouTube si nenumarate reactii pozitive din partea fanilor. „A night in Bucharest” este cel de-al doilea single lansat de artista (în decembrie 2013), o piesa jazz care respecta formula clasica a acestui gen muzical.

În vara lui 2014, artista a lansat piesa „Cuba” un single fresh si energic. Cel mai recent single al lui Jazzy Jo, „Taci un pic”, este realizat în colaborare cu Cabron.

Piesa este recomandata si radiourile din România: „Chiar este o piesa frumoasa pe care credem ca ar trebui sa o ascultati… mai ales în doi!”. Stilul abordat si preferinte muzicale De-a lungul carierei, Jazzy Jo a abordat stiluri muzicale diverse, dar stilul care o defineste pe artista este pop cu influente de jazz, swing, R’n’B sau funk. În plus, este adepta sesiunilor live, întregul proiect muzical Jazzy Jo fiind orientat catre live-act-uri, cu instrumente live si improvizatii.

Admira si studiaza intens tehnica unor clasici ai muzicii jazz, blues si swing, cum ar fi Etta James, Ella Fitzgerald sau Nat King Cole, ajungând pâna la Stevie Wonder si Michael Jackson.

O fascineaza funk-ul si asculta cu placere Muse, Aerosmith, Alicia Keys si Basement Jaxx. A declarat ca îsi doreste extrem de mult sa se afle la un moment dat pe aceeasi scena cu Stevie Wonder sau Prince.

Discografie

Cabron feat. Jazzy Jo & Pacha Man - Arata-le la toti (2012) - HaHaHa Production

Jazzy Jo feat. Dorian - Mi-ai intrat în cap (2012) - HaHaHa Production

Jazzy Jo - A night in Bucharest (2013) - HaHaHa Production

Jazzy Jo - Cuba (2014) - HaHaHa Production

Jazzy Jo feat. Cabron - Taci un pic (2014) - HaHaHa Production