Formatii Nunta Bucuresti / Ligia & Band

Ligia & Band

La primul X Factor, Ligia a ajuns în gale, alaturi de colegele de la X-treme. Dupa ce a fost eliminata, a promis ca se va tine de muzica! si s-a tinut!

La primul sezon X Factor Romania, Ligia Moldovan avea 18 ani. si multe, multe emotii, pentru ca la preselectii gâtul îi juca feste. A cântat superb, a trecut proba, iar jurata Paula Seling, cea care se ocupa de grupuri, a luat-o sub aripa. Alaturi de doua colege, a format grupul X - treme. Vocile se legau. Au ajuns în bootcamp.

Când Paula le-a anuntat ca sunt finaliste, Ligia a izbucnit în lacrimi de bucurie. Din pacate, în iarna, la una dintre gale, mentorul a trebuit sa renunte la copiii sai. Avea de ales între T&L sau X-treme si a decis ca ultimele sa plece acasa. Atunci, studenta de la Babes Bolyai a declarat ca nu va renunta la muzica! Si asa a fost! Paula Seling a început sa le compuna, apoi, în vreme, Ligia a pornit singura la drum.

A tras voce alaturi de Vescan si-a facut canal de youtube. De putina vreme, ea si Charm domina toate toate topurile, dovada ca "30 de grade" ajuns la 2.500.000 de vizualizari. Tot împreuna au mers la ZUMA, la Radio Zu, la Neatza cu Razvan si Dani, cu viori, violencele...

Mai trebuie vreo dovada ca Ligia s-a tinut de promisiune?