Formatii Nunta Bucuresti / Like Chocolate

Like Chocolate

BETTY Am inceput cu sportul si voi termin cu muzica! Am 20 ani,si consider ca am indeplinit varsta la care "oamenii maturi" iau decizii asupra carierei lor sau a ceea ce vor sa urmeze mai departe, de aceea eu aleg muzica.

Poate cei ce citesc acum aceste randuri se intreaba de ce muzica si nu sport? De ce nu amandoua? Sau ce treaba are sportul aici? Foarte simplu,de mica am fost o fire foarte dornica de a avea un program binestabilit, un program care sa ma ajute sa ma destind pe viitor.Acesta a inceput prin vara lui 2001 cand m-am apucat sa fac atletism pana in prezent.

Nu am reusit o performanta deosebita,obtinand diferite titluri si medalii,insa pot spune ca am o viata sanatoasa si sunt mandra de ceea ce am facut,chiar de nu am atins standardele inalte;in schimb muzica este pretutindeni pentru mine. Wow..cum asa? Este in sufletul meu,este in castile mele oriunde ma duc(cand ma plimb,cand ies la antrenament,cand stau acasa laptopul imi canta non-stop..) si de nu,cant eu. Tot de mica fac si acest lucru, poate inca din burta mamei. Si uite asa vazand ai mei parinti ca tot fredonez prin casa aproape toate melodiile de la televizor au zis ei sa ma duca la canto, unde am studiat 2 ani de zile,chiar 2 ani si jumatate si in final ajungand in proiectul actual.

ANDRA Muzica este tot in jurul tau! Ma numesc Zoica Adriana,m-am nascut in Ploiesti pe data de 21 octombrie si am 23 ani.Sunt in zodia balanta ceea ce ma face sa fiu o persoana echilibrata.Imi place foarte mult sa socializez,sa cunosc persoane si locuri noi. Combinatia dintre dorinta, munca si indrumare duc la un singur cuvant: MUZICA,cea mai mare pasiune a mea.

Orice sentiment pe care il am ,indiferent de moment, ma leaga de muzica.Muzica ma ajuta sa simt, sa exprim si sa ofer... In definitiv, muzica este peste tot in jurul tau, tot ceea ce trebuie sa faci este sa o asculti! “Un nou proiect muzical incearca sa isi faca loc in lumea muzicii de la noi. Like Chocolate sunt doua fete frumoase sustinute de compania Live Artist.Primul single al fetelor se numeste "Da Bomb" si este produs de Narcotic Sound, inregistrat in studioul Narcotic Creation.” Urban.ro "Componentele trupei, Betty si Andra, sunt hotarate sa demonstreze publicului roman ca poti sa faci muzica si sa ai voce in acelasi timp. Fetele pregatesc o serie de inregistrari live pe care le vor posta pe pagina lor de Facebook." Can Can "L