Lora

Lansarea pe piata muzicala Lora a devenit cunoscuta în România o data cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004, însa au fost necesari înca doi ani pentru a se lansa în industria muzicala.

În anul 2006 s-a înfiintat formatia Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Wassabi s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21.

Fetele din formatie au lansat mai multe piese în 2007, cu speranta de a reprezenta România la concursul international de muzica Eurovision. Desi piesele lor au fost votate de catre public, nu au reusit ceea ce îsi propusesera.

Cariera solo Pe 1 aprilie 2009, Lora se retrage din formatie, pentru a continua o cariera solo. Dupa 8 luni, Lora participa la selectia nationala pentru Eurovision cu piesa „Come Along”, interpretata în duet cu Sonny Flame. „Come Along” a obtinut 10.000 de voturi, dar insuficiente pentru a reprezenta România la concurs. La începutul anului 2010, Lora lanseaza piesa „Hot Spot”, o colaborare cu Phelipe.

Piesa beneficiaza de un videoclip, la care s-a lucrat aproximativ o luna. „Hot Spot” a avut parte de succes pe internet, însa nu si la radio. Spre sfârsitul lui 2010, cântareata începe o colaborare cu Adrian Sîna, liderul fostei formatii Akcent. Cei doi lanseaza piesa „My Passion”, ce s-a bucurat de un succes nu doar în România, ci si în afara tarii. Cântecul a fost lider în clasamente timp de mai multe saptamâni consecutive.

Videoclipul, în care apar modelele Ana Stefanescu si Silviu Tolu, a adunat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube. La începutul anului 2011, Lora a lansat piesa „No More Tears”, realizata tot cu ajutorul lui Adrian Sîna. Atât cântecul, cât si videoclipul sunt printre cele mai apreciate. În luna aprilie a anului 2011, ea a lansat piesa „Fall In Love Tonight”, ce a urcat în scurt timp pe locul 1 în Turcia si în alte tari.

La începutul anului 2012 lanseaza slagarul „Un vis”, cântec care se bucura de cea mai importanta mediatizare dintre toate cântecele sale si de locul 1 la radiourile din România. În vara aceluiasi an lanseaza „Sad Eyes”, care se bucura, de asemenea, de un succes mare pe internet, însa nu si la posturile de radio.

În toamna lui 2012 lanseaza cântecul „Fara el” care ajunge la 8 milioane de vizualizari pe YouTube si atinge prima pozitie în clasamentele radiourilor. La începutul anului 2013 lanseaza piesa „Capu'sus” care are pâna in luna iulie deja peste 7.000.000 de vizualizari pe YouTube. Lora a avut extraordinara sansa de a dubla un personaj animat, Dorothy, în ecranizarea povestii Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy, aceasta va interpreta de asemenea coloana sonora si melodiile din timpul peliculei.