Formatii Nunta Bucuresti / Los Platanos

Los Platanos

Formatia Los Platanos a fost infiintata in anul 1988 si are in componenta 5 mariachi autentici: Costel Oprea - trompeta, Liviu Voicu - trompeta, Marian Marin - saxofon alto, Cristi Kindilide - trombon, Dan Cioara - percutie. Artistii din formatia de mariachi "Los Platanos" incearca prin melodiile lor si sa incinga ringul de dans la orice petrecere! La Bamba, Guantanamera, Mambo Nr. 5, Mentirosa, Lambada...sunt doar cateva din melodiile ce ridica toata lumea in picioare si distractia este 100% garantata!

Daca doriti sa aveti parte de un repertoriu special de muzica pentru nunta, botez, petreceri private, festivaluri sau evenimente oficiale, nu ezitati sa contactati trupa de Mariachi Los Platanos! Los Platanos : singura trupa de mariachi din Romania Los Platanos, singura trupa de mariachi din Romania, au devenit celebri datorita colaborarii cu echipa de fotbal FC National.

Cei 5 membri ai formatiei Los Platanos au avut inca de la inceput ca inspiratie trupele de mariachi din Mexic. Repertoriul lor cuprinde cele mai cunoscute melodii din zona Mexicului iar costumatia este originala, din Mexic. Los Platanos: Nunta, botez, aniversari, serenade Desi "mariachii de Romania" canta de obicei la nunti, festivaluri, evenimente sociale, ei sunt chemati adesea si pentru serenade.

Orice femeie viseaza la o serenada sub clar de luna. Acum, datorita formatiei de mariachi Los Platanos, ai posibilitatea sa organizezi o surpriza inedita persoanei iubite! Los Platanos intretine atmosfera cu un repertoriu international variat (muzica latino, mexicana, cubaneza, muzica antrenanta si vesela de petrecere sau muzica romantica) precum si piese din repertoriul romanesc...

Mai mult decat atat, formatia de mariachi Los Platanos realizeaza adevarate show-uri! Pentru cereri in casatorie, marsul de intampinare a miresei, pentru furatul miresei, rascumpararea miresei, pentru urari de ’’La multi ani!”’ si declaratii de dragoste sub balconul sau la poarta iubitei...nu exista o alta muzica mai potrivita ca cea a formatiei Los Platanos! La toate petrecerile la care au participat Los Platanos invitatii s-au distrat exceptional! Mariachii din Bucuresti sunt una dintre cele mai exotice trupe de divertisment din Romania !