Formatii Nunta Bucuresti / Narcotic Sound & Christian D

Narcotic Sound & Christian D

Narcotic Sound si Christian D. reprezinta unul dintre cele mai de succes proiecte dance de pe scena muzicala din România. Vocalistul proiectului este Cristian Dumitrescu, alias Christian D., unul dintre componentii fostei trupe Refflex. “Suena” si “Hope” sunt piesele care au pregatit urcarea pe podium a Mamasitei. Din momentul în care a fost lansata piesa “Mamasita”, se stia ca va avea un real succes.

Textul în limba portugheza se modeleaza perfect pe ritmul energic si finele influente parisiene, creand o stare euforica – Feel una MAMASITA Paris-Latino! Asteptarile au fost confirmate de clasamentele si topurile de specialitate nationale si internationale. Pe lânga teritoriile în care “Mamasita” a fost licentiata (Rusia + CIS, Spania, Ucraina, Bulgaria, Israel, Italia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda si Islanda), piesa este, în acelasi timp, si una dintre cele mai difuzate proiecte, atât pe radio, cât si la TV. ‘Mamasita’ a reusit sa strânga si pe YouTube peste 10 milioane de vizualizari.

Dupa incredibilul succes national si international înregistrat cu super hitul ‘Mamasita’, Narcotic Sound si Christian D. lanseaza un nou single numit ‘Dança Bonito‘, care defineste perfect stilul narcoticilor, fiind o piesa dance, cu influente latino, ce îmbina soundul dinamic cu rafinamentul vocii. Piesa “Danca Bonito” a fost declarata de catre Media Forest hitul verii 2010.

Piesa a putut fi ascultata, in premiera, pe data de 10 iulie 2010, la gala de decernare a premiilor Romanian Music Awards (Craiova), eveniment în cadrul caruia baietii au oferit un adevarat show. ‘Poesia de Amor‘, al treilea single semnat de Narcotic Creation Studio, a venit cu un sound dance nou si isi propunea sa fie cea mai hot piesa a verii. In vara anului 2012, Narcotic Sound and Christian D. ne-au invitat în Narcotic Village, alaturi de 15 Mamasite, toate foarte muncitoare, frumoase si super sexy.

Acest mic sat are tot ceea ce îi trebuie pentru ca cei doi artisti sa duca o viata ca în filme: studio de înregistrari, sezlonguri, salon de masaj, restaurant si chiar curatatorie. Videoclipul piesei “Vai” continua seria pieselor energice. Anul 2014 aduce in forta si primul single cu versuri in limba româna de la Narcotic Sound and Christian D., “Labirint de sentimente”, iar apoi unul dintre hiturile verii: “Unidos pela musica”