Pacha Man

Pacha Man este un cantaret de reggae. El este printre primii care a adus muzica reggae in Romania, lansandu-si un album pe acest gen, fiind cunoscut pentru stilul agresiv.

La varsta de 14 ani placa in Canada, pe urmele tatalui sau, ce a emigrat acolo pe cand el avea doar 4 ani. Traieste timp de sapte ani in Canada, Miami si New York. Stilul sau a fost inspirit din omenii afro pe care ii vedea pe strazile din New York.

In anul 1997 s-a intors in Romania. In acea perioada industria muzicala de hip hop era in mare voga la noi in tara. Pentru inceput a cantat in cateva cluburi din orasul sau natal, unde a cucerit imediat inimile ascultatorilor cu muzica sa inovatoare si racoritoare. Unul dintre prietenii sai i-a sugerat pseudonimul de Pacha Man, care in turca semnifica un rang military.

Albumul de debut s-a numit “Globul De Cristal “, cu care a atras o audienta considerabila. Printre artistii cu care a colaborat de-a lungul vremii se numara cei de la Parazitii, B.U.G. Mafia, La Familia, Smiley, Corina si multi altii.

Top hituri:

Globul De Cristal (The Crystal Globe) (1998)

Drumul Catre Rastafari (The Road To Rastafari) (2003)

Contra Curentului (Against The Stream) (2006)

Dragoste Sau Frica (2011)