Reea

Bruneta recent lansata in lumea muzicii romanaesti si care bate la portile afirmarii se numeste ANDREEA. Si-a ales ca nume de scena REEA . REEA care vine de la ANDREEA desigur.

A vazut lumina zilei acum 24 de ani la ONESTI. Are un frate cu care mereu a facut echipa la joaca si mai ales iarna de sarbatori cand impodobeau bradul cu mult drag si il asteptau pe MOSUL CRACIUN.

Chiar daca anii au trecut ANDREEA a pastrat bunele obiceiuri. Cat ar fi de ocupata ANDREEA revine acasa de sarbatori pentru a se bucura de caldura familiei si a prietenilor. andreea reea biografie muzicala Pasionata de muzica ANDREEA a terminat FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE si apoi a urmat un masterat in acelasi domeniu. S-a obisnuit cu viata din capitala .

A reusit sa isi vada visul cu ochii si a devenit cantareata. Pe REEA nu a speeriat-o reputatia de producator impresar violent cu femeile a fostului iubit al ALEXANDREEI STAN. De aceea debutul muzical s-a produs cu RED MASTER melodie produsa de MARCEL PRODAN. Pentru "COME AND GET MY LOVE", REEA a facut echipa cu doi producatori cunoscuti pentru profesionalism ALLEXINO si STARCHILD.

In 2013, REEA a obtinut premiul pentru BEST INTERNATIONAL DEBUT in TUNISIA cu aceasta melodie. S-a bucurat sa participe la acest eveniment muzical alaturi de colegii artisti de la MUSIC STAR. Casa de productie MUSIC STAR unde REEA semneaza prezent zilnic apartine LAUREI GRUIA si lui MIHAI GRUIA de la ex AKCENT. Si se pare ca ii poarta noroc ANDREEI.

Bruneta nu prea a reusit sa se debaraseze de emotii atunci cand este invitata la emisiuni. Muzica "O SA-TI PARA RAU": Mihai Ristea, Alexandru Cotoi Versuri "O SA-TI PARA RAU": Mihai Ristea, Muneer Ahmed Salem Ahmed Alobeidl

La capitolul fizic REEA nu se plange si fanii o complimenteaza pentru modul in care arata. Vorba lui DANI arata bine fata doar vine din MOLDOVA unde "recoltele sunt mereu bogate". Altfel REEA isi ocupa vremea cu repetitii la studio in incercarea de a se perfectiona. Spera sa colaboreze cu artisti valorosi. Ultimul single lansat se numeste "O SA-TI PARA RAU".

Este o colaborare cu MUNEER artistul de la VOCEA ROMANIEI. REEA spera ca melodia sa cucereasca publicul. Si le multumeste producatorilor MIHAI RISTEA si ALEX COTOI de la MEDIA PRO MUSIC. Se considera o fire credincioasa si sensibila. Spune ca nu crede in superstitii si are credinta ca drumul ei profesional este deschis.

Pentru asta e nevoie de munca . Dar asta nu o sperie. wiki muzical reea andreea din onestiANDREEA munceste cu drag si fanii ei sunt la curent cu viata sa.