Sandra N.

Alexandra Naftanaila, (n. pe 2 octombrie, 1991) cunoscuta sub numele de scena Sandra N, este o cântareata româna de muzica dance.

Este fiica lui Ion Naftanaila, primarul comunei Albestii de Muscel din judetul Arges. Sandra a început sa cânte de la 4 ani, la concursuri si festivaluri de muzica usoara.

La 14 ani a lansat primul album de muzica pop pe care îl promova în concerte. Tot atunci a studiat timp de 3 ani canto-tehnica vocala cu Crina Mardare. A fost olimpica nationala la Istorie si Filosofie.

În 2011 intra pe piata muzicala, când Adrian Sina devine manager-ul ei. Sandra este cunoscuta pentru colaborarile sale la piesele „Angel” feat. Adrian Sina, „I'm Sorry” si "Boracay" feat. Akcent.

Primele doua colaborari au avut parte de trei nominalizari la Romanian Music Awards din 2012: Best Male pentru „Angel”, piesa lui Adrian Sîna, si Best Pop si Best Group pentru „I'm Sorry”, piesa formatiei Akcent.

Primul single din cariera sa, Obsession, a fost lansat in octombrie 2012. Au urmat alte piese extrase de pe album, "Un strain", "Numele meu".

In octombrie 2013 lanseaza videoclipul Akcent feat. Sandra N.-Boracay, piesa ajunsa no 1 in Bulgaria si in topul mai multor tarti din Europa (Turcia, Italia, Polonia, Norvegia).