Formatii Nunta Bucuresti / Silviu Pasca

Silviu Pasca

Fost concurent la "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei", Silviu Pasca isi continua visul si cariera in muzica. Tanarul a reusit sa adune langa el o gasca de instrumentisti foarte talentati, polivalenti si deschisi la minte, alaturi de care sa impartaseste viziunea despre muzica.

"Instrumentistii mei se numesc Gore Teodorescu, Naste Lucian si Alex Corlan si alaturi de ei fac parte din proiectul THE GUY. Sigur o sa auziti multe chestii faine despre noi, pentru ca noi suntem cei care canta altceva si o facem bine" spunea Silviu Pasca anul trecut, pe vremea cand participa la Vocea Romaniei.

La un an de la participarea sa la cel mai tare show muzical din Romania, Silviu Pasca a decis sa isi schimbe look-ul intr-o maniera originala: si-a lasat barba sa creasca atat de mult, incat unii dintre fanii sai au inceput sa-l asemene cu regele Leonidas din Sparta, interpretat de Gerald Bulter in filmul "300" (2006).

Silviu Pasca, unul din concurentii care au facut senzatie in cel de-al doilea sezon de la "Vocea Romaniei", traieste de mai bine de doi ani de zile o poveste de dragoste cu o frumoasa domnisoara, pe nume Elena.

Acum sase luni, Silviu Pasca si Fely Donose, doi fosti concurenti de la "Vocea Romaniei", isi lanseaza prima lor piesa in ultima semifinala live "Romanii au talent"