Speak

Speak este un artist si bun prieten cu Smiley si Velea. Toti fac parte din gasca „fratziweri” si sunt aproape peste tot împreuna. Motiv pentru care, în urma cu ceva vreme, la începutul relatiei dintre Antonia si Velea, Speak a fost folosit paravan pentru a induce lumea în eroare.

Tocmai de aceea, mult timp, s-a speculat ca acesta ar avea o relatie cu frumoasa artista. Pâna nu demult, Speak, pe numele lui real, Stefan Spinaru, avea o relatie destul de solida, am zice, cu Adriana Marinescu, una dintre dansatoarele trupei Fly Project, facea muzica împreuna cu Smiley si Velea, fratziwerii lui, iar, la un moment dat, a fost mai mult decât atât.

În toamna lui 2012, când au aparut primele zvonuri despre posibila relatie dintre Velea si Antonia, Speak a încercat sa-ti ajute aproapele si sa mascheze putin situatia, din postura de paravan.

Adica, aproape la toate evenimentele si iesirile publice, Stefan aparea alaturi de Antonia, se fotografiau împreuna, erau tot numai un zâmbet, astfel încât, nici nu te-ai fi gândit ca, în realitate este doar un act dintr-o piesa de teatru.

Asta, pentru ca, prietenul la nevoie se cunoaste si, daca Alex a avut nevoie de acoperire, a fost suficient sa fluiere, ca planul sa fie deja pus în aplicare. Numai ca, teatrul se desfasoara în câteva acte, nu se-ntinde la nesfârsit si cortina s-a tras.

Relatia lui Velea cu Antonia s-a confirmat de la sine, iar Speak si-a vazut mai departe de iubita lui. Pâna într-o zi, când, lucrurile n-au mai functionat cum trebuie, sau au fost facute sa nu mai functioneze, dupa caz, iar artistul s-a trezit, dintr-o data, în bratele Adelinei Pestritu, singura si disponibila de cam multa vreme. Noi, le uram bafta si la cât mai multe zile împreuna, ca, noptile, am vazut ca si le petrec în doi!