Formatii Nunta Bucuresti / Sunrise Inc

Sunrise Inc

Sunrise Inc, infiintata la inceputul anului 2009 de Adi, Silviu si Mihai este o trupa care are in fata o cariera promitatoare, reusitele lor propulsand din ce in ce mai sus proiectul. Piese precum “Forever in my soul” si “One in a million” au fost doua dintre cele mai ascultate melodii în tari ca Olanda, Belgia, Rusia, Cipru, Grecia, Ucraina, Albania.

Primul single Sunrise Inc, “Forever in my soul“, este inclus pe compilatia NIGHTLIFE AWARDS 09 Highlights – THE MEGAMIX, compilatia oficiala a premiilor Nightlife Awards din Olanda, implicata in proiectul lui Dj Tiesto DANCE 4 LIFE. In timp ce “Forever in my soul” a fost licentiata in peste 10 tari din Europa si se afla pe numeroase compilatii dance, stationand in TOP 100 din Olanda timp de peste 9 saptamani, “One in a million” s-a mentinut pe podiumul celor mai difuzate melodii din Grecia si Cipru, toata vara anului 2009.

A urmat “Lick Shot“, care a incendiat vara anului 2010, cu un vibe mega-pozitiv. A fost una dintre cele mai difuzate piese la radio si la tv si a fost semnata in peste 30 de tari din intreaga lume, cu cele mai tari label-uri: SUA & America Centrala, Marea Britanie, Germania, Franta, Olanda, Grecia, Cipru, Portugalia, Spania, Africa de Sud, Turcia, Belgia, Luxemburg, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Austria, Irlanda, Ucraina, Polonia, Bulgaria, Rusia & CSI, Israel etc. Sunrise Inc sunt cunoscuti in Europa, ca fiind si buni producatori muzicali. Au lucrat cu Lexter (cunoscut dupa summer hit-ul sau “Freedom to love”, din 2008) la cel de-al treilea sau single, “Virtual lies” si la featuring-ul “Sunrise Inc feat.Lexter – Insatiable love“, dar si cu artisti din Rusia, Albania, Grecia, iar majoritatea artistilor romani au colaborat / colaboreaza cu Sunrise Inc, artisti precum Liviu Hodor, Tara, Andreea Balan, Kittens, Alba Wings, Lauryn, Mario Bischin, Noni, Delia.

O alta productie Sunrise Inc care a “captat atentia” multor ascultatori este “Gypsy Queen“, colaborarea cu Lauryn, care a electrizat cluburile din Romania si a cucerit clasamentele muzicale, din tari precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria, Polonia, Israel etc. A urmat colaborarea cu Liviu Hodor, “Still the Same“, o piesa diferita, dreamy, care urmeaza acelasi pattern de club ca “Lick Shot“, combinat cu note de melancolie, dar care pastreaza acelasi pozitivism, transmis de baieti pana acum. Single-ul ”Niña” imbina beat-ul specific de house cu sound-ul latino si a acumulat peste 9 milioane de vizualizari pe Youtube.

A urmat “Mysterious girl”, o melodie care pastreaza emblema pozitiva, specifica productiilor Sunrise Inc. Primul single cu versuri in limba romana este “Toate femeile pleaca”, piesa compusa de catre membrii trupei. Dupa lansarea single-ului, Mihai se retrage din proiectul Sunrise Inc, ramanand doar Silviu si Adi. In anul 2013 colaboreaza cu Delia, pentru piesa “Love me” si ii produc artistei hitul “U (Fighting with my ghost)”. Tot in 2013, lanseaza, alaturi de Miradey, piesa cu versuri in limba franceza “Tout le monde”.

La inceputul anului 2014, lanseaza o piesa cu versuri in limba spaniola – Eselamor si colaboreaza cu Da Fleiva, pentru single-ul “Indiferente”.

Dintre cele mai cunoscute single-uri: Indiferente (feat. Da Fleiva) Tout le monde (feat. Miradey) Love me (feat. Delia) Toate femeile pleaca Misterious girl Nina Still the same Lick shot