Tasha

Nascuta la data de 10 Aprilie 1988 in Tulcea, Elena Postolea, cunoscuta sub numele de Tasha, a gravitat mereu in jurul muzicii.

La varsta de sapte ani, viitoarea cantareata a inceput sa ia cursuri de canto si muzica usoara. Elena nu s-a oprit insa aici, facand doi ani de chitara clasica, pian si cor. Imbinarea dintre talent si multa munca a adus rezultatul firesc – Elena a participat la o lunga serie de concursuri si festivaluri muzicale pentru copii, aflandu-se mereu pe podium.

Artista completa, Tasha si-a studiat aparitiile scenice urmand cursurile Liceului de Arta George Georgescu din Tulcea, sectia Teatru. Ultimii ani i-au adus Tashei participarea la Megastar si la Eurovision ca si backing vocals.

Confirmarea definitiva a talentului ei si primul pas in cariera solo, a venit in vara anului 2010 odata cu lansarea primului sau single – I am Free – feat Andre Rizo. Piesa s-a bucurat de un videoclip la fel de linistitor si fresh ca insasi aparitia ei. La inceputul anului 2011 a lansat piesa Lose Control (Take me Higher)

  • Tasha
  • Tasha
  • Tasha