Formatii Nunta Bucuresti / The Zuralia Orchestra

The Zuralia Orchestra

The Zuralia Orchestra, înfiintata în 2011, este un grup de 12 muzicieni experimentati, recunoscuti atât pe plan local, cât si pe plan international ce combina trompetele cu tuba, toba, viorile, darbuka, acordeonul, vocile celor 3 solisti si, bineînteles, clarinetul.

Formatia interpreteaza sub îndrumarea lui Aurel Mirea un nou gen de muzica fusion ce combina folclorul românesc si muzica autentica gipsy cu jazz, reggae, latino sau muzica orientala,vrajind cu spectacolele lor nenumarati iubitori de muzica. Membrii formatiei The Zuralia Orchestra au participat de-a lungul carierei lor, individual sau cu alte formatii, la numeroase festivaluri de muzica si evenimente din România si din strainatate.

De asemenea, ei au colaborat în diverse ocazii cu mari artisti de talie internationala. Formatia lucreaza în aceasta perioada la albumul de debut, album ce va contine melodii compuse si orchestrate de Zuralia Orchestra. Melodiile de pe album vor combina diferite genuri muzicale, stil deja consacrat pentru formatia care a început sa devina tot mai cunoscuta si apreciata în cercurile muzicale din România.

Repertoriul orchestrei cuprinde, pe lânga melodiile proprii, si melodii cunoscute ale unor mari compozitori români si balcanici. Profesionista si versatila, orchestra poate sustine spectacole de pâna la doua ore la orice fel de eveniment.