Formatii Nunta Bucuresti / Trupa Jukebox

Trupa Jukebox

Formata la inceputul anului 1998, spre sfarsitul lui 2000, trupa “Atlantic Blue” devine “JukeBox”. Activitatea trupei devine intensa din acest moment, plina de concerte, aparitii in presa si la TV, dar in special multe multe concerte live, ca si in prezent.

Ca istoric se poate vorbi de peste 10 ani de activitate muzicala, cuprinzand mai mult de 1000 de concerte sustinute live, in cele mai variate conditii si locatii.

Trebuie mentionat ca trupa JukeBox canta pentru ca exista publicul care o asculta, pentru ca reuseste sa ofere bucurie si destindere celor care vin la concerte. JukeBox a urmarit tot timpul sa ofere un spectacol de calitate, sa comunice cu publicul, stabilind legatura dintre artist si spectator, necesara reusitei unui spectacol live, si deasemenea sa dea dovada de profesionalism.

Le datoram multumiri celor care au sustinut performanta noastra si pe care ne bazam si de acum inainte, celor care ne asculta si ne apreciaza, si de asemenea celor care au facut muzica inaintea noastra, cei pe care noi ii urmam.

Din 2006 trupa face parte din echipa emisiunii “CRONICA CARCOTASILOR” difuzata de Prima TV. Componenta curenta a trupei Alexandru VASILACHE–Voce, Cristina CARAMARCU–Voce, Adi TETRADE–Tobe, Viorel DODOC–Chitara, Andrei APOSTOL–Chitara, Alin NEAGOE–Bass, Alexandru MATEI–Clape, Sergiu MOLDOVAN–Clape, Adi DAN–Sunet.