What's Up

What’s UP (Marius Ivancea) s-a nascut pe 8 februarie 1989, in Bucuresti.

Inca din copilarie, muzica a fost cea mai placuta joaca.

La varsta de 8 ani, a scris primele versuri si, de atunci, scrie fara oprire. La 13 ani a pasit pentru prima oara intr-un studio muzical si un an mai tarziu a devenit textier la Atomic TV.

La varsta de 17 ani, What’s UP a scos primul sau videoclip. Nu mult timp dupa, postul Atomic TV s-a inchis, moment in care What’s UP ia o pauza si-si continua studiile.

Cativa ani mai tarziu, artistul a simtit ca trebuie sa-si urmeze visul si s-a reapucat de muzica, mult mai serios de aceasta data.

Indragostit de productie, la inceputul anului 2011 infiinteaza Moondust Production si se inchide in studio alaturi de proaspata sa echipa. La scurt timp, proiectele au inceput sa apara printre care si pachete muzicale pentru emisiuni televizate ( Kanal D, Antena 1, Euforia TV).

La varsta de 22 de ani, What’s UP scoate prima piesa de succes – ”Habar n-ai tu”, in colaborare cu Maximilian”, moment in care anunta primul sau album – “Povestea inimii”.

Dupa acest featuring, What’s UP apare alaturi de Sisu in proiectele ““Mintea mea”” si “Daca vrei””, iar mai apoi cu DOC, pentru piesa “”Ceai””, care se bucura de un real succes.

Si pentru ca nu are stare, What’s UP introduce un nou concept in Romania, Music-Video Serial, intitulat “Viata cu Wass”, care are deja doua episoade (““De azi pe maine”” si ““Europa vino-ncoace””).

Notorietatea sa creste in momentul lansarii hitului “K la meteo”, un super featuring cu Andra, piesa ce devine unul dintre hiturile anului 2012 si pentru care What’s UP primeste numeroase premii.

Tot in 2012 colaboreaza cu Iony si Cabron pentru hitul “Iarna pe val”. In 2013 urmeaza 4 mega colaborari. Prima dintre ele este single-ul “In lipsa ta”, alaturi de sexy-diva Andreea Banica. Cea de-a doua este “Cu drag”, featul cu ADDA.

Piesa “Arme” este colaborarea dintre What’s UP si Amna, iar dupa colaborari cu 3 artiste, What’s UP a dedicat piesa “Scumpa domnisoara”, feat. UDDI, tuturor doamnelor si domnisoarelor de pretutindeni.

“Taxi” este mega-hitul ce marcheaza primul single solo al artistului, piesa care cucereste topurile muzicale si care reprezinta capul de afis al unui turneu prin orase din Romania, in 2014.

Piese din portofoliu:

What’s Up – Taxi

What’s Up feat. Andra – K la Meteo

Amna feat What’s Up – Arme

Adda feat What’s Up – Cu drag Cabron – Iarna pe val [feat. What's Up & Iony]

Andreea Banica feat What’s Up – In lipsa ta

Uddi feat What’s Up – Scumpa domnisoara

What’s Up feat DeMoga Music – La multi ani